MENU SYLWESTROWE
POWITALNY APERITIF - do wyboru wersja alkoholowa i bezalkoholowa (19.00)
Lampka szampana na toast noworoczny
DANIA GORĄCE:
1. Złocisty rosół z kluseczkami półfrancuskimi i świeżą natką pietruszki (19.15).
2. Faszerowany zraz z polędwiczki wieprzowej otulony boczkiem z opiekanymi ziemniakami pachnącymi ziołami i zestawem surówek (19.30).
3. Staropolski żur na zakwasie, z kiełbasą, jajem i pieczywem. (21.30).
4. Półmis mięs pieczonych (karkówka, boczek, kurczak), podawany z puszystymi kluskami śląskimi i surówką. (22.30).
5. Barszcz czerwony z krokietem. (01.00).
PŁYTA ZIMNA
1. Paleta wyśmienitych wędlin i mięs pieczonych serwowanych z ćwikłą i chrzanem.
2. Mix śledziowy.
3. Domowy pasztet z żurawiną.
4. Faszerowana rolada drobiowa w galantynie.
5. Jaja w sosie tatarskim.
SAŁATKI
1. Sałatka grecka.
2. Sałatka z paluszków krabowych.
3. Sałatka z makaronem ryżowym
NAPOJE ZIMNE:
(1,5 l. na osobę)
woda gazowana i niegazowana
7up, mirinda, pepsi-cola
napoje owocowe
BUFET SAMOOBSŁUGOWY
Kawa rozpuszczalna i herbata
Domowe ciasto
WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE i warunki uczestnictwa/rezerwacji
- zabawa trwa od godziny 19:00 do 02:00
- do restauracji nie wolno wnosić własnego alkoholu ani produktów spożywczych.
- polecamy zakup przy barze wyśmienitej kawy z ekspresu, różnorakich słodkości, napojów i alkoholu wg wyboru
- dla gości uczestniczących w kolacji bankietowej z rezerwacją udzielamy 20% rabatu na alkohol z karty zakupiony w czasie imprezy
- w godzinach od 23:30 do 00:15 nie będzie prowadzona sprzedaż przy barze ze względów technicznych (zakończenie roku)
- potwierdzenie rezerwacji to zapłata całej kwoty rezerwacji
- rezrwacje przyjmowane są do wyczerpania miejsc, nie dłużej niż do 30.XII.2017 roku
Dokonanie i opłacenie rezerwacji oznacza akceptację powyższych warunków.
Pytania i rezerwacje:
napisz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.