Jacnia

Zapraszamy na ROZTOCZE! Zarezerwuj pobyt na długie weekendy lub wakacje.

sylw3     

MENU SYLWESTROWE

POWITALNY APERITIF - do wyboru wersja alkoholowa i bezalkoholowa (19.00)
Lampka szampana na toast noworoczny

DANIA GORĄCE:
1. Złocisty rosół z kluseczkami półfrancuskimi i świeżą natką pietruszki (19.15).
2. Faszerowany zraz z polędwiczki wieprzowej otulony boczkiem z opiekanymi ziemniakami pachnącymi ziołami i zestawem surówek (19.30).
3. Staropolski żur na zakwasie, z kiełbasą, jajem i pieczywem. (21.30).
4. Półmis mięs pieczonych (karkówka, boczek, kurczak), podawany z puszystymi kluskami śląskimi i surówką. (22.30).
5. Barszcz czerwony z krokietem. (01.00).

PŁYTA ZIMNA
1. Paleta wyśmienitych wędlin i mięs pieczonych serwowanych z ćwikłą i chrzanem.
2. Mix śledziowy.
3. Domowy pasztet z żurawiną.
4. Faszerowana rolada drobiowa w galantynie.
5. Jaja w sosie tatarskim.

SAŁATKI
1. Sałatka grecka.
2. Sałatka z paluszków krabowych.
3. Sałatka z makaronem ryżowym

NAPOJE ZIMNE:
(1,5 l. na osobę)
woda gazowana i niegazowana
7up, mirinda, pepsi-cola
napoje owocowe

BUFET SAMOOBSŁUGOWY
Kawa rozpuszczalna i herbata
Domowe ciasto

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE i  warunki uczestnictwa/rezerwacji

  • zabawa trwa od godziny 19:00 do 02:00
  • do restauracji nie wolno wnosić własnego alkoholu ani produktów spożywczych. 
  • polecamy zakup przy barze wyśmienitej kawy z ekspresu, różnorakich słodkości, napojów i alkoholu wg wyboru
  • dla gości uczestniczących w kolacji bankietowej z rezerwacją udzielamy 20% rabatu na alkohol z karty zakupiony w czasie imprezy
  • w godzinach od 23:30 do 00:15 nie będzie prowadzona sprzedaż przy barze ze względów technicznych (zakończenie roku)
  • potwierdzenie rezerwacji to zapłata całej kwoty rezerwacji
  • rezrwacje przyjmowane są do wyczerpania miejsc, nie dłużej niż do 30.XII.2017 roku

Dokonanie i opłacenie rezerwacji oznacza akceptację powyższych warunków.

Pytania i rezerwacje:

napisz Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

lub wypełnij formularz »

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce PrywatnościZamknij