Jacnia

Zapraszamy na ROZTOCZE! Zarezerwuj pobyt na długie weekendy lub wakacje.

sylwester main     MENU SYLWESTROWE

POWITALNY APERITIF - do wyboru wersja alkoholowa i bezalkoholowa (19.00)
Lampka szampana na toast noworoczny

DANIA GORĄCE:
1. Aksamitny krem brokułowy na białym winie (19.15).
2. Pieczony udziec z indyka w sosie żurawinowo–śliwkowym z puszystymi kluskami śląskimi i bukietem surówek (19.30).
3. Zupa gulaszowa(21.30).
4. Wiejskie klimaty: złociste pierogi Świętego Jacka, roztoczańskie gołąbki, półmis polskich specjałów z mięs najznakomitszego gatunku: pieczony karczek, tradycyjny schabowy, ćwiartki z kurczaka, pieczona kiełbasa, ziemniaki opiekane pachnące majerankiem i czosnkiem; wszystko podawane z dipem czosnkowym, pomidorowym i musztardą (22.30).
5. Barszcz czerwony z pasztecikiem (01.00).

PŁYTA ZIMNA
1. Paleta wyśmienitych wędlin i mięs pieczonych z musem chrzanowym
2. Tymbaliki drobiowe
3. Domowy pasztet z żurawiną
4. Ryba po grecku
5. Naleśnikowe roladki z wędzonym łososiem

SAŁATKI
1. Sałatka po królewsku
2. Sałatka warzywna z dressingiem jogurtowo-czosnkowym i prażonym słonecznikiem
3. Sałatka śledziowa z pieczonym burakiem

NAPOJE ZIMNE:
(1,5 l. na osobę)
woda gazowana i niegazowana
7up, mirinda, pepsi-cola
soki owocowe

BUFET SAMOOBSŁUGOWY
Kawa rozpuszczalna i herbata
Pyszny duet serowo - makowy

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE

  • Do restauracji nie wolno wnosić własnego alkoholu ani produktów spożywczych;
  • Polecamy zakup przy barze wyśmienitej kawy z ekspresu, różnorakich słodkości, napojów i alkoholu wg wyboru

Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Wszystkie zasady ich używania wraz z informacjami o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce PrywatnościZamknij